Tämä tietosuojaseloste koskee Arthur J. Gallagher & Co.-yritystä ja sen tytäryhtiöitä (myöhemmin "me", "meitä" tai "Gallagher"). Täydellinen lista Gallagher-konsernin yhtiöistä on saatavilla täällä.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme sinusta ja miten käytämme näitä tietoja. Tämä tietosuojaseloste koskee kaikkia Gallagherille antamiasi henkilötietoja ja kaikkia muista lähteistä keräämiämme henkilötietoja, ellei sinulle anneta tarkempaa tietosuojailmoitusta tietojen keräämisen yhteydessä. Tämä tietosuojaseloste ei koske Gallagherin sivustoihin linkitettyjä kolmannen osapuolen verkkosivustoja, sovelluksia tai portaaleja ("Sivustot") tai Gallagherin Sivustoja, joilla on omat tietosuojaselosteensa. Jos annat meille henkilötietoja muista henkilöistä, sinun on toimitettava näille henkilöille kopio tästä tietosuojaselosteesta ja hankittava suostumus, jota tarvitaan kyseisen henkilön tietojen käsittelyyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta, ota meihin yhteyttä Ota yhteyttä -osiossa annettujen tietojen avulla. Kun käytät Sivustojamme, sinun tulee lukea tämä tietosuojaseloste yhdessä Sivuston käyttöehtojen kanssa.

Seuraavat osiot opastavat sinua henkilötietojesi keräämistä, käyttöä, luovuttamista ja säilyttämistä koskevissa käytännöissämme: