De wereldwijde luchtvaartsector is voortdurend in beweging. Marktleiders vinden steeds nieuwere en veiligere manieren om te reizen, handel te drijven en de wereld met elkaar te verbinden. Als u mensen en innovatie in beweging wilt houden, is het belangrijk om een partner voor risicobeheer te hebben die begrijpt hoe u de toekomst tegemoet treedt

Bewezen wereldwijde expertise in de luchtvaart

Gallagher Aviation is al meer dan 30 jaar wereldleider in het ontwikkelen en leveren van verzekeringsoplossingen voor de luchtvaart voor organisaties op elk niveau van deze sector. We leveren oplossingen en programma's voor alle facetten van de luchtvaartsector, van fabrikanten van kleine onderdelen tot OEM's en van luchtvaartmaatschappijen tot satelliettechnologiebedrijven. Ons team van experten richt zich op de huidige en toekomstige risico's om lacunes te dichten en de kosten laag te houden.

Exclusieve en op maat gemaakte oplossingen voor elk luchtvaartscenario

Tot onze cliënten behoren eigenaars en exploitanten van privéjets, helikoptervloten, piloten uit de algemene privéluchtvaart, vliegscholen, vliegvelden en bedrijven die diensten leveren aan luchthavens. We regelen verzekeringen voor de nieuwste commerciële ontwikkelingen, maar ook voor vintage vliegtuigen. Dit doen we door op de hoogte te blijven van trends en gebruik te maken van ons wereldwijd netwerk. Ons team kan grootschalige verzekeringsprogramma's ontwikkelen voor zowel overheidsinstanties als particuliere ondernemingen.

Toegang tot concurrerende Europese markten voor betere prijzen en dekking

Gallagher Aerospace kan beroep doen op contacten bij verschillende Europese verzekeringsmaatschappijen in de luchtvaart om toonaangevende verzekerings- en risicoprogramma's te ontwerpen, te onderhandelen en uit te zetten. We werken hiervoor op een dynamische manier samen met onze collega's in meer dan 10 belangrijke luchtvaartcentra wereldwijd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten rond verzekeringen en risicobeheer voor de luchtvaartsector, zodat u de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat.

Maak kennis met onze Belgische Aerospace and Aviation Team

Leer Gallagher kennen