Wie zijn we?

Gallagher werd in 1927 door Arthur J. Gallagher opgericht in Chicago, Verenigde Staten, en is uitgegroeid tot een van de grootste makelaarskantoren in verzekeringen, risicobeheer en consultancy op het gebied van human capital ter wereld. Onze organisatie heeft een aanzienlijk internationaal bereik en telt meer dan 52.000 werknemers. Ons wereldwijde netwerk verleent diensten in meer dan 130 landen.

Onze mensen werken samen met bedrijven in verschillende landen en internationale gebieden om professioneel advies te geven dat relevant is en een verschil maakt. Het maakt niet uit met welke uitdagingen en risico's rond human capital onze cliënten worden geconfronteerd, we werken hard en maken gebruik van sectorspecifieke expertise om de beste oplossing te vinden en leveren deze met een dienstverlening van wereldklasse. We blijven voortbouwen op meer dan 90 jaar aan expertise in wereldwijde sectoren. Ongeacht de omvang van de organisatie waarmee we samenwerken en de uitdagingen die de sector biedt, werken we onvermoeibaar aan oplossingen die onze cliënten maximale waarde bieden.

Onze waarden vormen de kern van onze cultuur. Dienstverlening vol passie, strategische innovatie en integriteit vormen de basis van onze manier van zakendoen. Allemaal met één doel: U helpen de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan.

Onze geschiedenis

Ons verhaal begon in 1927 met de wens om een betere manier van zakendoen te vinden en de moed om anders te zijn. We wilden niet het zoveelste verzekeringsbedrijf zijn, maar mensen helpen problemen op te lossen op een authentieke en bovenal ethische manier. Op basis van de principes van transparantie en verantwoordelijkheid hebben we onze toewijding aan ethisch zakendoen gedurende tientallen jaren van groei, verandering en uitbreiding hooggehouden. Bijna een eeuw lang hebben we met trots een reputatie van vertrouwen en integriteit opgebouwd bij onze klanten en collega's.

In de loop der jaren heeft Gallagher zijn aanbod uitgebreid met risicobeheer- en consultancy voor HR en vermogensbeheer. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze Mensen

We hebben ons jarenlange succes te danken aan onze mensen. Zij zijn onze beste troef. Ze helpen onze cliënten op een no-nonsense manier hun weg te vinden in een steeds complexere verzekeringsmarkt. We willen niet alleen dat de medewerker aan de andere kant van de telefoon of aan de andere kant van de tafel goed geïnformeerd is, we willen dat die iemand is met wie u graag een gesprek voert. We respecteren uw tijd en daarom doen we graag het voorbereidende werk voor u zodat u de beste verzekeringsdekking vindt.

Vandaag de dag zijn we een wereldwijde drijvende kracht achter verandering. We gebruiken onze aanzienlijke ervaring en kennis om risico's te verminderen en bieden onze expertise overal waar we gaan. We bereiken dit door levenslange partnerschappen met onze cliënten aan te gaan, waardoor het zakendoen voor iedereen beter wordt. Maar nu genoeg over ons. Neem contact met ons op en kom te weten hoe we kunnen samenwerken.

Verwante producten en diensten